OM MAST HAVE


Mast Have AB har funnits sen 2014 och är en växande grossist med ett heltäckande sortiment av krukor, korg, plåt, glas och presentartiklar.

Företaget ligger i Sandared utanför Borås där vi har kontor och lager.

Våra produkter har blivit mycket populära hos många trädgårds-, blomster- och inredningsbutiker.

Produkterna designas och utvecklas i av oss utvald kvalité. Tillverkning sker med övervägande del i Asien av pålitliga leverantörer.

Vår filosofi och affärsidé är att kunna erbjuda alla våra kunder personlig service och  produkter av trendig design till oslagbara priser. Vi säljer in allt på för-order för att slippa ligga med stora lager, och på så vis kan vi erbjuda priser som är svåra att slå.

Boka gärna ett besök med någon av våra säljare eller kom förbi oss på Formex mässorna.


KONTAKTA OSS

Johanna Haglund
johanna @masthave.se
0768-38 10 10

Marko Kemppainen
marko@masthave.se
0725-06 11 11 

Ni hittar oss även på Instagram och Facebook

INTEGRITETSPOLICY

När du använder vår webbplats och eller lämnar dina uppgifter till oss så samtycker du till nedan behandling av personuppgifter som vi beskriver här i vår integritetspolicy.

Mast Have är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats. Vill ni kontakta oss hittar ni det under rubriken Kontakta oss längst upp på sidan.

 

Mast Have samlar enbart in personuppgifter i form utav e-postadress, företagsnamn, kontaktperson och telefonnummer i samband med registrering och vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part.

Du har rätt att begära information om vilka personuppgifter som behandlas om dig och att få uppgifter rättade eller raderade. Kontakta oss på info@masthave.se för att få dina uppgifter rättade eller raderade.